Behind Brand är en kreativ, dynamisk och flexibel sammanslutning av frilansare som bildar vinnande team efter kundens behov.

Vi är ett härligt gäng med kreativa och erfarna lagspelare och i laget finns kompetens inom affärsstrategi, varumärkesstrategi, positionering, försäljning, grafisk form, språklig kommunikation, kanalstrategi, foto, film, sociala medier och digital kommunikation – och mer.  

Det som förenar oss är ett gemensamt fokus på Kundnytta: vi vill skapa resultat för våra kunder, genom att vässa kommunikationen med deras – era! – kunder – i alla kanaler. Genom att vi jobbar tillsammans – med varandra och med er – kan vi erbjuda våra kunder mer kunskap, ett bredare erbjudande och flexibla lösningar.  

behind brand vi är ingen byrå vi är en garderob

Vi är ingen byrå.
Vi är en garderob.

Kliv in i vår Behind Brand-garderob och välj den outfit som passar dig. Ibland är det bara en accessoar som krävs, ibland behöver man en helt ny stil. Oavsett så hittar du det hos oss.

Vi jobbar inte för, utan med våra kunder och när du kliver in i garderoben blir du en del av det team som jobbar för ditt varumärke och guidar din unika Kundresa.

Projekt, uppdrag, interim eller timbank – du bestämmer

Du väljer själv hur du vill samverka med oss. Vissa kunder använder oss som sin marknadsavdelning och får på detta sätt tillgång till en rik palett av kompetenser. Ibland jobbar vi många på ett och samma projekt under en intensiv fas, sen kanske det räcker med en eller två spelare för att driva spelet vidare. Om behovet av insatser ökar (eller minskar) så anpassar vi oss. Som fina, praktiska plagg hänger vi i vår garderob tills du väljer att plocka fram oss för nästa match.

”En sammanslutning av frilansande medarbetare som utvecklar andra företags varumärken genom alla affärsprocesser.”